“Hapësira publike nuk guxon të uzurpohet ❌

Ekipet përkatëse të Komunës së Çairit kanë larguar barrikadat me të cilat ishte uzurpuar hapësira publike e dedikuar për parkim të veturave në rr. “Ferid Murat”, të lagjes Fushë Tophanë.
Të nderuar qytetarë, uzurpimi i hapësirave publike paraqet akt të dënueshëm sepse si të tilla u dedikohen të gjith qytetarëve dhe jo shfrytëzuesve privat andaj të bëjmë kujdes dhe të tregohemi qytetarë të ndershëm! – njoftojnë nga Komuna Çair.

Hapësira publike nuk guxon të uzurpohet ❌Ekipet përkatëse të Komunës së Çairit kanë larguar barrikadat me të cilat…

Gepostet von Komuna Çair-Municipality of Cair-Општина Чаир am Dienstag, 2. Juni 2020