Kreu i Besës Bilall Kasami sot ka realizuar një takim me bujqit, duke u shprehur se bujqit në qeverisjen e ardhshme të 15 Korrikut do të kenë vëmendje të veçantë dhe gjithashtu do të ndihmohen edhe me subvencione për të lehtësuar punën e tyre.

Më tej Kasami premtoi se për privatët do t’ju ndërtojmë qendër grumbullimi për produktet bujqësore.

Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t'ju kushtojmë bujqive. Do t'i ndihmojmë…

Gepostet von Bilall Kasami am Dienstag, 30. Juni 2020