Kandidati për deputet nga rradhët e Alternativës në koalicion me ASH-në në zonën numër gjashtë Hisni Ismaili ka respektuar distancën fizike , ka patur maskë gjatë këtij tubimi por nuk ka respektuar kodin e veshjes informon TetovaSot
Me këtë rast përmes një fotografie kandidati i Alternativës Ismaili aktualisht Ministër i Kulturës shihet gjatë një tubimi me sandale krahas përshëndetjes së tij në formë naziste .
Kjo ka bërë që kjo të bëhet virale edhe në rrjetet sociale se si një kandidat për të zënë një karrike të mundshme në Parlament , nuk respekton kodin e veshjes dhe sidomos kur ai është në një eveniment elektoral .TetovaSot