Ministri për Shoqëri Informatike dhe Aepidemiologëve dministratë, Damjan Mançevski në profilin e tij në Facebook ka shkruar se për shkak të kontaktit që ka pasur me nënkryetarin e partisë Muhamed Zeqiri i cili ka rezultuar pozitiv në Kovid-19, dhe me rekomandim të epidemiologëve do të futet në vetizolim 14 ditorë.

Postimi i Mançevskit: