Ka nisur seanca në Kuvend ditën e sotme.

Deputeti Halit Valteri ka bërë sot një propozim të fortë në fjalën e tij në Kuvend. Në fjalën e tij ai ka preferuar të flasë për rastet e fundit të përdhunimeve dhe ngacmimieve seksuale me të mitura.

Ai shtoi se të gjithë pedofilët duhet të varen në mes të qytetit, pasi sipas tij ata nuk meruitojnë të jetojnë.

“Kush është pedofil të varet midis qytetin, ta kthejmë dënimin me vdekje, këta maskarenj nuk meritojnë të jetojnë, ata duhet të varën në mes të qytetit. Nuk na duhet as BE e asgjë, këta maskarenj duhet të varen”, u shpeh Valteri.

Loading...