Vendet në të gjithë botën kanë nisur zbutjen e kufizimeve të koronavirusit, por megjithëse bizneset, shkollat dhe aktivitetet sportive po hapen, gjërat duken shumë më ndryshe nga sa ishin më parë.

Shumë njerëz punojnë nga shtëpia, ndërsa të tjerë kanë humbur vendet e punës dhe kërkojnë për një të re. Ne vazhdojmë të mbajmë distancën nga njëri-tjetri qoftë në parqe, në dyqane apo në vendet e lutjes.

Imazhet e mëposhtme nga vende të ndryshme tregojnë sesa shumë jeta jonë ka ndryshuar prej Covid-19.

Loading...