Partitë nuk po zgjedhin forma se si po sillen në fushatën për zgjedhjet e 15 Korrikut .Në rastin më të fundit është Alternativa e Afrim Gashit që gjatë një tubimi në zonën numër gjashtë ku ishte i pranishëm Hisni Ismaili kandidat për deputet në këtë zonë dhe aktualisht Ministër i Kulturës në Qeverinë Teknike informon TetovaSot .

Ai së bashku me përkrahësit e tij në këtë tubim ka zgjedhur një përshëndetje sic ishte ajo naziste si në Rajhun e Tretë që konsistonte në ngritjen e dorës së djathtë në një kënd prej rreth 45 gradë me një pëllëmbë të drejtuar (midis radhëve të mëdhenj – gjysmë të përkulur, me gradë dhe me skedarë ose para të moshuarve në gradë – plotësisht të drejtuar) dhe thirrjes së tij. Heil Hitler! – “Rroftë Hitleri, lavdi Hitlerit”.
Në fotografi të këtij tubimi mund të shihet qartë një formë e tillë e përshëndetjes .TetovaSot