Një depo e madhe në San Francisko të SHBA’ve, është përfshirë nga flakët.

Arsyet se si nisi zjarri ende nuk dihen, ndërsa zjarrfikësit e kanë shumë të vështirë për të shuar flakët, pasi temperaturat e larta dhe erërat po ia vështirësojnë punën.

Deri më tani, nuk janë raportuar viktima apo të lënduar.

Sipas mediave të huaja, brenda depos nuk kishte asnjë person, por pranë territorit të saj, strehoheshin qindra të pastrehë.

Në depo, raportohet se kishte objekte të ndryshme, të cilat i përkonin Luftës së Dytë Botërore.