Në videon e re të postuar në mediat sociale shihet sesi tre oficerë të Departamentit të Policisë në Minneapolis gjatë gjunjëzimit të George Floyd gjatë arrestimit të tij.

Video e mëparshme nga dëshmitari okular, Darnella Frazier, shihet sesi Floyd, 46 vjeç, duke u gjunjëzuar nga një oficer – Derek Chauvin.

CNN nuk ka qenë në gjendje të lokalizojë personin që ka xhiruar videon e re.

Videoja e re tregon anën tjetër të automjetit të policisë në Minneapolis, ku ndodhi arrestimi. Në video duket se Shauvin dhe dy oficerët e tjerë e kanë shtrirë për toke, Floyd.

“Unë nuk mund të marr frymë, njeri. Të lutem, më lër të qëndroj. Të lutem, burrë”, dëgjohet duke thënë Floyd.

Loading...