Dje në ora 16.00, në Stacionin policorë Tetovë, S.A. (45) nga Tetovа, ka denoncuar se në rrugën ,,Ivo Lola Ribar” në Tetovë rreth orës 14 e 30 minuta, djali i saj 16-vjeçar ka qenë i sulmuar nga personi L.F. dhe një person tjetër rreth 30-vjeçаr informon TS.
Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.Ts.

Loading...