Dje në ora 10 e 50 minuta 37-vjeçari A.S. nga Gjerma e Tetovës, në SPB Tetovë ka denoncuar se të njëjtën ditë rreth orës 10 e 30 minuta, deri sa ka qenë duke u kthyer me traktor nga ara e tij me lokacion në vendin e quajtur ,,Tabashnicë” atari i Tetovës, ka qenë i ndaluar nga një person i panjohur i moshës rreth 50- vjeçe, i cili e ka sulmuar fizikisht.
Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.TS

Loading...