Dje në Stacionin policorë Tetovë, është denoncuar se në rrugën ,,Radovan Coniç” në Tetovë pas një mosmarrëveshjeje mes tyre, 39-vjeçari N.I. nga Tetova, me mjet të mprehtë i ka shkaktuar plagë në krahun e majtë 40 vjeçarit Ç.L. poashtu nga Tetova
Të njëjtën ditë rreth orës 17 e 55 minuta, i denoncuari N.I. vetë është paraqitur në Stacionin policorë Tetovë, ku punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet parashtresë adekuate.TS

Loading...