Ekipet në Kampionatin Spanjoll të Futbollit vazhdojmë me stërvitje grupore, prej sot me nga 10 lojtarë.

Stërvitje me nga 10 futbollistë tashmë kanë filluar, Barcelona, Real Madridi dhe klube të tjera spanjolle.

Në deklaratën në faqen e internetit të La Ligës, bëhet e ditur se vazhdimi i sezonit është caktuar për në qershor, por data e saktë nuk është saktësuar.

Loading...