Presidenti rus, Vlladimir Putin, sot me telefon bisedoi për situatën në Siri me kryeministrin irakian, Mustafa al-Kadimi, publikoi pres shërbimi i Kremlinit.

Dy burrështetasit u pajtuan për koordinim të mëtejshëm të hapave, që të sigurohet normalizimi afatgjatë i situatës në Siri, kthimi i sovranitetit të vendit dhe integriteti territorial, njofton Kremlini.

Loading...