Është nder dhe kënaqësi për mua të vlerësohem me titull Ambasador i Paqes Botërore, nga GLOBAL SOCIAL FINANCIAL EVOLUTION NETWORK GSFEN

MEMBER CERTIFIKATE PRESEND TO

Prof.Asoc.Dr.Nijazi Halili

As

AMBASADOR OF PAECE.

Nijazi Halili merr titullin ambasador i Paqes Botërore, Tahir Shabani Lideri i Paqes Botërore.

Komiteti Botëror i Paqes i përfaqësuar nga Lideri për Paqes Botërore, Ambasador Tahir Shabani, mbrëmë ndau çmimin Ambasador i Paqes Botërore Prof.Asoc.Dr. Nijazi Halili.

Komiteti Botëror i Paqes, 202 vendeve të Botës duke u bazuar në aktivitetet e tij dekoroi profesorin Nijazi Halili me titullin Ambasador i Paqes botërore. Ai është profesor i rregullt në Kolegjin ILIRIA në Prishtinë.

Duke falënderuar për vlerësimin i nominuar me titullin Ambasadori i Paqes Prof. Asoc. Dr. Nijazi Halili, theksoi se ndjehet i privilegjuar për titullin i cili siç tha ai vetëm do e obligoj që të punoj më shumë për paqen në nivel kombëtar e ndërkombëtar.

Unë me të vërtet ndjehem i privilegjuar që sot do të marr këtë titull i cili veçmas do të më motivoj dhe do të më obligoj që të punoj sa më shumë për të ngritur vetëdijen paqësore në vendin tonë i cili potencialisht ka qen gjithmonë mbështetës i Paqes. Falënderoj Komitetin e Paqes që e panë të arsyeshme që ky titull të shkoj për mua dhe ju premtoj që do të mundohem në çdo formë dhe në çdo aspekt ta mbroj dhe të kontribuoj për paqen në vendin tone” tha Ambasadori i Paqes botërore Profesor Asoc.Dr.Nijazi Halili.

Loading...