Policia në Kosovë raportoi për dy raste të ndryshme në Prishtinë ku dy persona janë gjetur pa shenja jete. Edhe pse nuk janë dhënë shumë detaje, viktimat janë një mashkull dhe një femër. Të dy jetonin në banesat e tyre respektive të vetëm. Trupat e tyre janë dërguar në IML për obduksion.

Loading...