Ndryshimi drastik i infermierit i cili qëndroi i infektuar me koronavirus për gjashtë javë.

Ndikimet afatgjata që COVID-19 mund të ketë në trupin e një personi janë ende të panjohura, por disa që mbijetojnë nga virusi tashmë po përballen me transformime drastike.

Një infermier në Boston i cili u infektua me koronavirus, ndau foto pasi qëndroi në spital për gjashtë javë, dhe ato janë vërtet tronditëse.

Ai u infektua me koronavirus në një festë në Miami, ku u prekën edhe 38 persona të tjerë. Pasi u kthye në Boston me të dashurin e tij, Josh Hebblewaithe, të dy burrat u sëmurën dhe Schultz shpejt u shtri në spital me ethe të shumta dhe vështirësi në frymëmarrje.

Ai përfundimisht u shtrua në spital për gjashtë javë dhe u intubua për katër javë e gjysmë, përcjell Gazeta Express.

Në moshën 43 vjeçe, Schultz ishte i shëndetshëm para se të infektohej me koronavirus. Ai peshonte kg dhe punoi pothuajse çdo ditë. Por një foto e kohëve të fundit tregon një histori të re, duke treguar se sa shqetësuese mund të jenë efektet e koronavirusit.

Fotografitë e Schultz shkaktuan tronditje ndërsa ato u shpërndanë nëpër media sociale.
Një gjë që është e sigurt është se COVID-19 mund të bëjë kërdi në trupin e një personi, dhe duke parë transformimin fizik të Schultz, ai duket të jetë se mund të jetë edhe më i vështirë.