Mund të thuhet me bindje se është e moshuara më e famshme në botë.

Ka 70 vite mbi supe dhe është një modele e cila po i çmend të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale.

Vera Uang ka postuar disa foto të saj të cilat kanë marrë shumë komente.

Sekretin e saj natyrisht që askush nuk e di, por është e habitshme që një 70-vjeçare të ketë këtë formë dhe asnjë rrudhë.

Loading...