Te asnjë G-Wagon deri më tani, nuk janë parë disa prej këtyre detajeve, që përfshijnë rrotat e reja dhe pjesën e përparme.

Ky SUV i fuqishëm, ka duke shumë atraktive, por kjo nuk e ka ndaluar Hofele Design që të t’ia ndryshojë pamjet që të ketë dukje shumë më të egër dhe të këndshme.

Punëtoria gjermane Holefe, ka punuar që pjesa e përparme e kësaj makine, të dallojnë shumë prej të gjitha makinave nga G-Wagon, me përfundime nga metali me ngjyrë të erët. Grilli ri që është vendosur është tërësisht i ri, derisa rrotat janë Cross Spoke me 22 inç.

Kulmi është shumë më i rrafshët, derisa në fillim të pjesës së përparme janë dy drita të holla LED. Në të njëjtën kohë, ky është i vetmi AMG G63, të cilit i janë vendosur shkalla që mbyllen në mënyrë elektrike.

Brendia ka pësuar gjithashtu ndryshime, ku nga pesë ulëse, është kthyer në makinë me shtatë ulëse, për rehati shumë më të mirë.

Loading...