Është vërtetuar shkencërisht se truri ka nevojë për trainim për të qëndruar në gjendje të mirë. Zgjidhja e enigmave është një mënyrë argëtuese për ta bërë trurin tuaj të mendojë jashtë kutisë ose të lodhet duke u përpjekur.

Ne kemi përgatitur një enigmë që ju ndihmon ta stërvisni trurin tuaj.

Ka katër dardha në një shportë dhe 4 persona në një dhomë. Çdo person mori nga një dardhë dhe në fund sërish mbetet një në shportë. Si ka mundësi të ndodhë kjo gjë?