Një qenush jeshil, një panda kafe dhe një aligator i bardhë janë kryeveprat që vijnë nga nga natyra të cilat njeriut as nuk i kishte shkuar mendja, e madje këto pamje e frikësojnë paska atë.

Në fotogalerinë e mësipërme do të gjeni foto të shkrepeura nga njeriu të kafshëve më të çuditshme që keni parë ndonjëherë./albeu.com/