Dje rreth orës 11 e 55 minuta, 34-vjeçari
B.J. nga Gostivari, ka denoncuar se më datë 11-maj
të këtij viti, nga debit-kartela e tij bankare, person i
panjohur në mënyrë joligjore tre herë ka shfrytëzuar
sasi të konsiderueshme të parave, në mënyrë të
blerjeve online informon TetovaSot.
Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe
dokumentimin e plotë të rastit.

Loading...