Një video në rrjetin social “TikTok” po bën xhiron e rrjetit. Një vajzë e re shkon në një restorant dhe porosit një hamburger me patate.

Pasi ia sjell porosinë kamarieria, vajza nuk i shikon patatet në pjatë dhe e thërret sërish. Ajo e pyet se ku janë patates që ka porositur dhe kamarieria i thotë që ndodhen në pjatë, por klientja nuk i kishte vënë re sepse e pengonte gjoksi i saj i madh.

Më pas ajo i shikon dhe qesh. Për më shumë ndiqni videon që do ju shkrijë së qeshuri.

Loading...