Gjatë ditës së sotme, Ermal Fejzullahu është aksidentuar në Prishtinë.

Këngëtari ishte i shoqëruar nga disa familjarë të tij dhe këtë e ka treguar përmes një videoje postuar në instastory.

Ai tha gjendja e tyre është shumë e mirë dhe nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Përveç kësaj, Ermali falënderoi të gjithë ata që treguan shqetësim për gjendjen e tij pas publikimit të fotografive.

Loading...