Shumë femra martohen me burra që janë 1-3 vite më të mëdhenj se ato, duke besuar se është gjëja më e duhur për ta.

Në fakt ashtu duket, por sipas disa mjekëve dhe ekspertëve të lidhjeve, gratë që dalin në takime me burra më të rinj se veten, mund të jenë më të lumtura.

“Bright Side” ka vendosur që të ndajë disa detaje rreth këtij studimi:

-Për këtë studim janë marrë në pyetje 200 gra. Dr. Lehmiller anketoi gra që takoheshin me burra që ishin më të rinj se ata, më të vjetër se ato, ose në të njëjtën moshë.

T mobile In article [4]