E pazakontë | Restoranti me një tavolinë në Suedi

Në mënyrë që të respektohet distanca fizike, një çift nga Suedia ka hapur një restorant në një fushë ku ndodhet vetëm një tavolinë dhe ushqimi sillet me anë të një shporte të lidhur me litar nga kuzhina deri te tryeza.

Gjetja e tyre ka bërë xhiron e rrjetit, në një kohë kur qytetarët në të gjithë botën përpos virusit, po luftojnë edhe më mundësitë për t’u përshtatur, duke ruajtur edhe shëndetin.

Loading...