Ditën e sotme janë konfirmuar 25 raste të reja në vendin tonë, në total 1029.

193 vijojnë të mbeten aktivë, kryesisht në Tiranë, Durrës dhe Shkodër.

Gjithashtu, ka humbur jetën një tjetër pacient dhe shkon kështu në 33 numri i viktimave në vendin tonë.

Viktima është një 69 vjeçar nga Tirana, i cili ka humbur betejën mëngjesin e ditës së sotme.