Dy tifozë bënë përpjekje që ta ndjekin ndeshjen në Bundesligë mes Union Berlinit dhe Baern Munihut drejtpërdrejtë, edhe krahas kufizimeve për shkak të virusit korona.

Tifozët u ngjitën në një dru të gjatë 12 metra në afërsi të stadiumit të Unionit. Një kohë e panë ndeshjen, por ishin vërejtur nga policia, e cila i detyroi që të zbresin.

Policia nuk i dënoi vepruesit por vetëm i detyroi që ta lëshojnë territorin.

Loading...