Dy raste të reja janë konfirmuar ditën e sotme në Fier, pas disa ditësh në “qetësi”.

Mësohet se dy rastet e reja jane kontakte te farmacistit te infektuar ne kete zone, pasi banojne ne te njejten lagje.

Ata janë një çift bashkëshortësh rreth moshës 60 vjeç. Ne familjen e tyre jane edhe dy djem, 22 dhe 25 vjec, te cilet kanē rezultuar negative

Loading...