Qytetarë nga rruga “Lerinska” në Manastir kanë denoncuar në SPB-Manastir se dje pasdite, një grua nga Manastiri e ka dëmtuar me veturën e saj fasadën e një ndërtese.

Denoncohet një qytetare e Manastirit në polici për dëmtim të fasadës

SPB-Manastir informon se denoncimi është marrë, është arkivuar dhe janë duke u hetuar shkaqet e ngjarjes së regjistruar.

Loading...