Një çift në New York, ka thyer karantinën dhe është filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale, në një stacion metroje të qytetit.

Dyshja, u kap duke kryer marrëdhënie intime, në një stacion pothuajse të zbrazët në Brooklyn.

Personat që e inçizuan videon kanë deklaruar se, edhe pse çifti e kuptoi që kishte persona të tjerë aty ato vijuan të pa shqetësuar aktin e tyre.