Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sot në kundërshtim me të gjitha rekomandimet e shtetit ku siç shihet nuk ka respektuar as distancën e as nuk ka maskë mbrojtëse dhe   është takuar me familjarëë të  Gani Halilit  anëtar i UCK-së në Sfillare të Shkupit i cili vdiq më 21 maj të këtij viti.

Sië mësohet njëri në këtë takim dyshohet se është pozitiv andaj edhe Kasami ende nuk është testuar për virusin Covid 19, edhe pse është e qartë se nuk i përmbahet masave.

Sipas kësaj Kasami mund të rrezikojë liderët  e partive politike si dhe presidentin e shtetit pasi ai merr pjesë në takimin e liderëve./TS/