Atletet do të vazhdojnë te mbeten mjaft të preferuara këtë verë. Përvecse të bukura e me përdorim të gjerë, ato janë dhe kaq të rehatshme e praktike, e ofrojnë lehtësisht mundësinë për t`u dukur mirë, edhe pa “ t`u bërë këmbët copë”.

Këto muajt e ngrohtë janë vërtet tepër të vyer për t`i “harxhuar” me vuajtje.

Cilat janë atletet e konsideruara si më” in” këtë verë i shihni në fotogalerinë e mësipërme.