Kryetarja e parlamentit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka shkruar se aktualisht vendi ynë po kalon dy panedemi, atë të koronavirusit dhe pandeminë e politikanëve të papërgjegjshëm.

“Vendi ynë po kalon dy pandemi: atë të Coronavirusit si dhe pandeminë e politikanëve të papërgjegjshëm”, ka shkruar Osmani.

Osmani thotë se në këtë kohë duhet mbajtur higjienë mentale nga shpifës e shantazhues.

“Prandaj këto ditë, përveç higjienës fizike, është me rëndësi të mbajmë edhe higjienë mentale nga përpjekje të ndryshme për kontaminim nga shpifës e shantazhues. Në të dyja betejat, #Dojadalim 💪🏼”, shkruan Osmani.

Loading...