Një mama është përballur me një rezultat të tmerrshëm, pasi lejoi fëmijën e saj t’i priste flokët.

Për shkak të karantinës, mamaja nuk mund ta dërgonte të bijën te parukeria kështu që u detyrua t’ia priste vetë flokët asaj.

Kur e ëma uli gërshërët për të parë si po shkonte procesi, vajza e vogël i mori ato dhe preu një pjesë shumë të madhe flokësh nga e ëma.

Ky është një vendim për të cilin mamaja ende pendohet dhe këtë e shprehu dhe në rrjete sociale, ku ndau historinë e saj.

‘Falë Zotit jemi në karantinë’, shkruan ajo për të ngushëlluar veten, se të paktën askush nuk do t’ia shohë modelin e ri të flokëve.

Loading...