Kafsha filloi të tregoi simptoma më 27 mars.

Një tigër në kopshtin zoologjik “Bronx” ka testuar pozitiv për koronavirus, në atë që besohet të jetë infeksioni i parë i njohur në një kafshë në SHBA, ose një tigër kudo në botë, thanë të dielën zyrtarët federale të kopshtit zoologjik, shkruan AP.

Tyri 4 vjeçar Malajan, dhe gjashtë tigra dhe luanë të tjerë që gjithashtu janë sëmurë, besohet se janë infektuar nga një punonjës i kopshtit zoologjik, tha Departamenti i Bujqësisë i SHBA.

Kafsha filloi të tregoi simptoma më 27 mars, dhe të gjitha priten të shërohen.

Kopshti zoologjik është mbyllur për publikun që nga 16 mars.

Loading...