Ndonëse pandemia ka ”stopuar” jetën, nuk ka mundur të ndalë këtë çift të kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Ata kanë realizuar një ceremonini me pak të ftuar, ndërkohë që unazat janë shkëmbyer përpara Kishës e cila ishte e mbyllur. Të rinjtë nuk kanë vendosur maska e as doreza dhe madje nuk kanë respektuar as rregullat e distancimit.

Nuk kanë munguar edhe fotot e rastit apo filmimet pranë Kishës për ta përjetësuar këtë moment të rëndësishëm të jetës së tyre.