Dave Eastwood ka kaluar dy vitet e fundit duke ndërtuar një shtëpi për veten dhe partneren e tij, Helen Kettleborough në Honley, West Yorkshire.

Gjatë ndërtmit, çifti është detyruar të jetojë në garazh.

Kjo situatë jetese do të thoshte se Helena mund të përdorte vetëm dushin, por jo një vaskë.

Ajo është shprehur shumë herë se e ka marrë malli për këtë gjë, duke u ankuar te Dave.

I lodhur nga ankesat e saj, Dave gjeti një zgjidhje dhe i ndërtoi asaj një vaskë xhakuzi në një traktor.

Ai e mbushi atë me ujë dhe shampo dhe krijoi vibracionet nëpërmjet një trapani dore që e instaloi në të.