Në këto kohë të vështira të izolimit ku shumë persona nuk kanë dalë jashtë shumë prej nesh mund të kenë humbur dhe sensin e kohës.

Shumë qytetarë e kanë të mundur të punojnë nga shtëpia në rehatinë e tyre, pa uniformën e kërkuar, por vetëm me pizhame.

Gazetari i ABC News, Will Reeve i cili por raportonte nga shtëpia për emisionin Good Morning America bëri xhiron e rrjetit, pasi kishte harruar të vishte pantallonat.

Ai kishte vendosur kamerën me të cilën po raportonte në një pozicion ku zbulonte dhe pjesën e poshtme të gazetarit.

Na pamje të parë, Reeve kishte veshur një xhaketë, por kishte harruar pantallonat.

Videoja e tij u bë virale në rrjet vetëm në pak kohë.