Beteja e Koshares është ndër betejat më të mëdha dhe më të rëndësishme për çlirimin e Kosovës nga regjimi i Serbisë.
Kjo betejë u zhvillua nga burra të mëdhenj në krye me Komandantin suprem Agim Ramadanin.

Kjo betejë që u zhvillua me 9 Prill 1999 rezultoj me thyrjen e Kufirit të Kosovës dhe Shqipërisë dhe bëri bashkimin e Shqiptarëve.
Ata burra në krye me Komandantin suprem Agim Ramadanin do të mbesin gjithmonë në kujtimet tona. Vepra dhe sakrifica e tyre duhet të na shërbejnë si shembull se si luftohet dhe vdiset për vendin tonë.

FJALA
Prishtinë, 09.04.2020

Loading...