Teksa e gjithë bota është e përfshirë nga Koronavirusi dhe është në karantinë, më poshtë do të gjeni disa nga foto më interesante se çfarë po ndodh rreth botës.

Njerëzit mundohen që të improvizojnë maska në momentin që nuk e kanë një të tillë dhe kështu ka vepruar edhe një nënë që u ka vendosur fëmijëve gjethe lakre në vend të saj.

T mobile In article [4]