Rreth orës 16:30 pasdite ishim në vendin e zjarrit. Ishte e nevojshme të futesh më shumë kamionë dhe të shuhej zjarri shpejt pasi preken automjetet e rrënuara. Sipas vlerësimit tim, ishin rreth 30 automjete të djegura nga rreth njëqind që ishin atje. Ishte e rrezikshme për shkak të shpërthimeve të shpeshta të automjeteve dhe flakëve që arrinë deri në 20 metra lartësi, tha Uka Aliti, komandant i zjarrfikësve të Tetovës.

Loading...