Dje dhe sot në periudhë prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e SPB Tetovë, gjithsej 10 persona nuk e kanë respektuar, gjegjësisht e kanë shkelur vendimin e Qeverisë për lëvizje të kufizuar informon TetovaSot. Pesë persona në vende të ndryshme kanë qenë të privuar nga liria në rajonin e Tetovës, ndërsa një person ka qenë i paralajmëruar, kurse katër persona janë privuar nga liria në rajonin e Gostivarit.
Të privuarit nga liria, janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe në Stacionin policorë Gostivar dhe pas zbardhjes dhe dokumetimin e plotë të rasteve, do të përgaditen parashtresa adekuate, sipas nenit 206 nga Kodi Penal, për ,,mos- veprim siças rregullave shëndetësore gjatë epidemisë”.TS