Dje në ora 19 e 15 minuta, 52 vjeçari M.C. nga fshati Çellopek i Tetovës, në SPB Tetovë ka denoncuar se duke dalë nga shitorja bashkë me 63- vjeçarin Zh.K. nga i njëjti fshat, rreth orës 19.00 kanë qenë të sulmuar fizikisht nga 28- vjeçari L.V bashkëfshatar i tyre dhe i njëjti pas denoncimit të rastit, menjëherë është arrestuar në Stacionin policorë Tetovë.
Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.TS.