Dje në ora 11 e 20 minuta, 23-vjeçari A.F. nga Tetova, në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 11.00, derisa me taksi veturën e tij, ka transportuar udhëtarë, në oborrin e Spitalit klinik të Tetovës ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona të panjohur.
Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimi e plotë të rastit.

Loading...