Dje në ora 20 e 20 minuta, 27-vjeçari E.I. nga Banjica e Epërme, në SPB Tetovë ka denoncuar se në rrugën ,,Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikishtë nga 30- vjeçari E.S. nga Gostivari.
I denoncuari E.S. menjëherë është siguruar nga ana e pjestarëve të policisë, dhe rasti është zbardhur dhe kundër tij është përgaditur parashtresë adekuate.TS

Loading...