Dje në ora 11 e 45 minuta, 68-vjeçari H.M. nga Gostivari, në SPB Tetovë, ka denoncuar se rreth orës 10.00, në oborrin e shtëpisë së tij në Gostivar, ka qenë i sulmuar një herë verbalisht dhe më pas edhe fizikisht nga vëllau i tij 31-vjeçari A.M. Shkaku i sulmit ka qenë marrëdhëniet e pa pastruara juridiko-pronësore.
Menjëherë pas denoncimit të rastit, A.M. është arestuar në Stacionin policorë Gostivar, ku është mbajtur për zbardhjen e rastit.TS

Loading...