Kurse dhomat e lojërave do të dukeshin kështu. Një hapësirë e madhe që ndan realitetin me fantazinë.

Sado që e ardhmja mbetet e paparashikueshme, njerëzit janë përpjekur ta parashikojnë sipas mënyrave të tyre.

Gjatë viteve 1900, dizajnerat dhe ilustratorët janë përpjekur të tregojnë si do duken “shtëpitë e së ardhmes”, që përkon me vitet në të cilat jetojmë.

Për më tepër ndiqni fotogalerinë e mëspërme.

Loading...