Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Zijadin Sela në emisionin e sotëm “Click Plus” theksoi akuza në lidhje me sistemin shëndetësor në vend.

Ai pohoi se ky sistem shëndetësor është i rrënuar dhe nuk plotëson asnjë standard.

Sipas Selës, gjendja e jashtëzakonshme është mekanizëm shtesë në mënyrë që të kufizohen kontaktet ndërmjet njerëzve ndihmon që rastet me Covid-19 të jenë sa më pak dhe se bëhet më lehtë e menaxhueshme situata.

Loading...