Një baba i cili iu afrua vdekjes pas rezultoj me koronavirus bëri nëj video prekëse për t’i thënë lamtumirë gruas dhe fëmijëve të tij.

Matt Dockray 39 vjeqari nga Wakefield është ende në një kujdes intensiv ndërsa pritet të vihet në një ventilator në spital.